Ny webbutik på gång

Tack för ett underbart 2022 och all den uppmuntran vi fått som nybörjare med butik. Speciellt tack till Gubb och Gumloppis som har varit vår inspirationskälla till hela denna ide med Butiken Andra Ting. En del av Er har använt webbutiken för inköp och då den största kundkretsen ligger bortanför Kungsgården och Sandvikens kommun bygger vi nu en ny webbutik med anslutning Klarna och där alla våra varor kommer att finnas. För möbler kommer vi se över fraktalternativ alt att man får hämta själv efter överenskommelse. Just nu är butiken fortsatt öppen på Lördagar och Söndagar mellan 12:00 och 16:00. Eventuella förändringar finns alltid utsatt på Instagram och Facebook.

Något annat som också är viktigt inför 2023 är att sälja in bygden Ovansjö och vi har valt att kalla denna del för Ovansjö triangeln så att det skall vara lätt för våra medborgare att hitta allt det som finns i form av loppisar, antikvitetsaffärer och dylikt. Men speciellt för våra gäster som inte bor här så att de hittar våra verksamheter. Ovansjö Triangeln är något att hålla koll på och det borde engagera flera affärsdrivande verksamheter till engagemang. Så kolla efter #ovansjötriangeln.

Vi arbetar också med tanken att vi skall ta hand om dödsbon, hustömningar och dylikt som en service där tjänsten så behövs. Vi återkommer där. Väl mött 2023